Turisme rural i sostenible al Pallars Sobirà

Activitats

Isil i el Pallars Sobirà ofereixen una immensitat d'activitats per a tots els públics, des d'esportives a lúdiques, culturals i gastronòmiques.

  • A l'hivern la protagonista és la neu. Tenim Baqueira-Beret (17min fins el pàrquing de La Peülla), Espot-Esquí, Port-Ainé i Tavascan. El territori també ensofereix l'oportunitat de fer diferents rutes amb raquetes i esquí de muntanya.

  • A la primavera les Valls d'Àneu i el Pallars ofereixen uns itineraris per poder gaudir de la bicicleta espectaculars. També comencen les activitats d'aigua tan emocionants com els barrancs o el ràfting.

  • A l'estiu podem seguir amb les activitats de primavera, i alhora, a les Valls d'Àneu s'hi sumen els festivals culturals Esbaiola't, Dansàneu, Fira de la Cervesa d'Esterri d'Àneu, Festival de Música Antiga dels Pirineus, baixades de falles a Isil, València d'Àneu i Alós, festes majors cada cap de setmana i varies fires entre altres.

  • I a la tardor és un moment increible per fer excursions, anar a buscar bolets o escoltar la brama del cérvol i contemplar el preciós espectacle dels colors dels boscos.

Per més activitats i esdeveniments a la comarca, la Núria i en Jaume estem a la vostra disposició per informar-vos. També podeu estar informats de tot consultant el web de Turisme de les Valls d'Aneu.

Els hostes gaudiran d'un 20% de descompte en les activitats que ofereixen la Núria i en Jaume en la seva empresa d'activitats fisicoesportives SnowCanyonPallars com són classes d'esquí, rutes en raquetes, descens de barrancs, excursions, vies ferrades, acompanyaments i sortides interpretatives de les Valls d'Àneu.

Imatge
Casa Bernat Isil

Plaça de la Casalta 8
25586 Isil (Lleida)

info@casabernatisil.com

Ajut per "Transformació de Casa Bernat d'Isil en allotjament de turisme rural (CPI) i
implantació d'un centre d'activitats esportives de muntanya".
Operació: Implementació d'estratègies de desenvolupament local.

Consorci Leader Pirineu Occidental

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural
de Catalunya 2014-2020 cofinançada per:

Fons Europeu de Desenvolupament Rural

© 2023 Casa Bernat

Avís legal
Protecció de dades
Condicions de reserva

DISSENY: Recreant